Forever Young

Sampah dalam dashboard blog
Tuesday, June 22, 2010 . 10 word(s) .
Salam geng-gengblogger sume. Hari ni aku nak mintak tolong lah, baru-baru ni bukak dashboard, tengok komen banyak nye.. Blog aku takda sape pun nak bace, tapi banyak nye komen..huhuh..


Cam blogger tak hebat cam aku, power kan? hee..Pastu aku pon eksaited dan terus bukak 12 comments tu..



Ha? tengok!! camne leh jadi camni?? Kalau tak silap ari tu ada bace kat blog sorang ni, dia kata spam. Spam ni datang sebab nak promote perniagaan dowang secara terus ke blogkomen kita. tapi tengok lah sepah-sepah. Spam ni akan masuk ke komen kita kalau blog kita tu tengah up..
Eh blog aku tengah up ker..? takpon..tapi ade lah orang yang blogwalking ke blog nih ..mekasih-mekasih..thanks jugak pada folower aku :)

ok skng just nak tahu jek, macam ne nak elak spam ni ehk?? Tolong sape-sape blogger otai.. please.


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.