Forever Young

Buat pertama kali dan pertama kali buat..
Saturday, June 5, 2010 . 4 word(s) .

Assalamualaikum sume.. hurm banyak je bende nak tulis kat blog. Especially my own diary. but blog nih x privet so anyone can come-read-and go (comment?).. so x leh tulis sesuka hati kot. ok stop. this is not the main of the topic. malam ni nak siapkan keje yang kawan bagi.. haha..

T A G G E D

Pecaya tak bahawasanya this is first time i was tagged by blogger. really want someone to tag me.. huhu sedihkan? kepada blogger tegar & popular.. mesti dah banyak kene tagged.
jeles aku.

ok credit to the one who tagged me
Dipersilakan sekarang tagged from my sweet-gedix fren at jordan ;
♥ ♥ miss her much!


*******

1] Adakah anda happy sekarang?

HaLF. 1/2 saje..


2] Kenapa anda happy?

kerana tibe-tibe mendengar lagu yg berkumandang di blog dayahadzman ni. cambest.
juga baru menonton video u-Tube japanese funny video. make me better from alotof problem.
Half happy becauz la8ly cam banyak problem. also homesick much!


3] Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

tengok muka orang yang sy suka. buat masa exam ni, kawan-kawan arab yang make me happy is Samirah, Khadija, Hafsah twin..and all. ouh taktaulah kenapa begitu merindui family. aura MALAYSIA semakin dekat..dan tadi adik tag my name at her picture FB. they all pergi holiday kat PD. make my heart grow fonder..happy ke ni?


4] Pernahkan anda menerima tag?

Ini First Tag! ♥award to dayahadzman♥


5] Nyatakan warna yang anda suka.

warna yang saya suka mengikut barang yang saya ada. terkini meminati warne..pink+coklat+ungu+hitam+hijau pcucuk pisang

pink tu ; baju+beg+jam+towel+pencilbox+kasutsport+file

coklat ; jubah+tudong+kasut

ungu ; sekarang musim orang pakai baju ungu

hitam ; bile guna tudung hitam buat saya nampak comel

hijau pucuk pisang ; set solek rambut+barang mandi


6] Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.


berikut adalah senarai mereka yang hensem-cantik-hawt :

1) nabilahfarhanah [.] blogspot

2) creammyfiodesi [.] blogspot

3) syedshiyaki [.] blogspot

4) purplekansweet [.] blogspot

5) resamkehidupan [.] blogspot

6) farahimani [.] blogspot

7) sheiszatie [.] blogspot

8) ....kamu yang baca :)


7] Nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.

1)nabilahfarhanah [.] blogspot

kerana sangat merindui dia. banyak rasa terharu sebab suke tulis bout me at her blog♥

2) creammyfiodesi [.] blogspot

ini kakak senior, kene hormat ..amek tagged ni..lagi satu, sebab dia lame tak hapdet blog. blog kene block! so, hope tag nih dapat buat dia rasa nak hapdet :)

3) syedshiyaki [.] blogspot

my hensem bro. also also also..baru ade 3 entri. hope along apdet lepas kene tagged ni . ♥ dan syg my along! ta8 care our family..

4) purplekansweet [.] blogspot

my sweet adik. just because wanna tag her! MUST. always remember her if about tag. ♥ dan syg my adik!

5) resamkehidupan [.] blogspot

my fren at morocco yang 1 1 nya ade blog. i guess. hope dalam zone exam ni, u can read my tag to you.. bittawfiq..miss you and Mohammedia.

6) farahimani [.] blogspot

ini kakak senior yang juga lame tak hapdet blog. blog kene block! so, hope tag nih dapat buat dia rasa nak hapdet :)

7) sheiszatie [.] blogspot

ex-klas di SMKA SHAMS, but also my sweet-hawt-gedik fren. love her. hope she love me also. terharu juga dia backlink my blog at her blog ..muahhhhhhhx!

8) ....kamu yang baca :)

ikut suka-hati kamu. jika mahu. kerana dirimu begitu berharga. u olls my fren.. dont just come-read-go. do comment, and i will love you.. ♥ ♥ ♥


8] Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

nak copy paste ayat Dayahadzman..sebab jawapan kira sama. hehe

Alhamdulillah, semua adalah dariNya, maka sudah tentu menggembirakan :) Syukran ya Allah(sama dengan jawapan kakchik)...huhuiii

plus..rasa happy dan bersyukur bila melihat orang lain x senasib dgn apa yang kita ada.

(aiks, die pon same jawapan ngn orang yang tagkan die ..hehe!)


******

Syukran 3alaikum, doakan saya nak exam final ni. Amin..



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.