sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, June 27, 2010

general of me


nama | sharifah naeilah binti syed hassan

nickname blog | sha-na.szied @ naeilahszied

nickname real | naeilah ; naei

asal negeri | seremban, negeri sembilan , Malaysia

belajar | Universiti Hassan II, Casablanca, Morocco

tahun | Satu, Semester 2, 2009/2010

status | always invisible

bahasa guna | Melayu - Arab - English - France

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada
kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan.
kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul.
penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang
dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari
"orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk
di follow balik jejak korang . Big thanks!

9 comments:

RedBoy said...

hai... salam kenalan dari RedBoy juga..

pasal kotak komen tu sha, nanti saya entry pasal tu ye..

tunggu tau..

Sherlyn Lavenia said...

hello! thanks for the comment! :D
I make the blog header by myself :)
have a nice day xo

Sha-na.Szied said...

[redboy]
salam pekenalan.. ok im waiting for more tutorial from redboy :):)

Sha-na.Szied said...

[sherlyne.]
oh so awesome .. maybe i can order u one hehe ..thx 4 dropin by here

syAzAnA said...

yuhhuu makcik. hehe. tak sangke aku ko kuat jugak berblog. hehe. same lah kita ekhh. wee~

Sha-na.Szied said...

same ke? kau ag banyak kot berblog~
thx komen muah muah!

miszlullaby said...

salam..=)

Anonymous said...

yooha...!!
pose time..
ramadan mali maA..!!
ngeh3x..
lopeh ni..
rayo plak yg dtg..

Sha-na.Szied said...

@Anonymous

thx..pose penuh2 tau :)