Forever Young

Cara Letak & Simpan Emel Facebook dalam 1 Folder
Sunday, June 13, 2010 . 11 word(s) .
Fenomena FACEBOOK melanda remaja zaman sekarang.
Dan pastinya korang sering dan saling membalas komen dengan kawan-kawan di Facebook. Akibatnya Facebook telah menghantar banyak NOTIFICATION kat emel korang. So mesti ada di antara korang yang ade problem sebab emel Facebook yang banyak ini telah mengaburkan dan menenggelamkan emel-emel lain dalam inbox.

So how to solve this problem? Hari ni nak ajar cara-cara macam mane nak kumpolkan emel-emel Facebook dalam 1 folder secara AUTOMATIK.. mean, kalau Facebook hanta notification, terus jek masuk ke dalam folder. Tak payah susah payah kita nak pindahkan sendiri secara manual. Layan gambar di bawah.

Cara menyimpan emel terus ke folder.


























Siap!! Kalau nak jelas..klik pada gambar. GudLuck.

Lepas ni mesti emel korang dah x messy lagi.

p/s: Emel yg ditunjuk tidak sama. tapi sila abaikan..yang penting step betul dan tertib.

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.