Forever Young

Minat MeLukis? JoM kONgsi Drawing nGan oranG Lain
Friday, July 2, 2010 . 2 word(s) .
hehe, ni aku dapat satu laman web best untuk orang yang minat melukis..

oke, ta minat ek? takpe, kalau orang yang tengah bosan pun takpe nak conteng-conteng kat sini, daripada korang wat vandalisme dengan conteng dinding tandas, public phone, etc.

lawat sini
http://www.sketchswap.com/


menarik aku dah cuba, aku conteng-conteng lukis gambar repeks.. dan SWAP! ngan orang lain, wahh..hasil lukisan mereka lebih baik! hehe lukisan aku? cam hampeh kot. ha tengok gmbar orang hebat nih melukis, aku pon ta kenal sape dia..


huhu..thanks kak nhidayat sebab shared link nih :)

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.