Forever Young

Komuniti Kami Di Maghribi/Morocco ; PMMM
Tuesday, July 27, 2010 . 10 word(s) .
Salam 3alaik kepada semua reader terbuka dan tersilent ;)

" Naeila awak bukak la blog tu, pastu tengok OK ke tak, awak komen tau "

Begitulah luahan seorang admin blog K-PMMM kita. Aku terpaksa rahsiakan identiti untuk mengelak sebarang komentar haha!

Aku tengah bosan tadi, lalu jari ni cepat mengarahkan cursor ke ruang search. Mula menaip http://k-pmmm.blogspot.com/. Pandangan pertama jek terus jatuh cinta, ecece!!~ (Sebenarnya hanya jatuh cinta pada banner kat atas tu jek..hehe)


Cuba korang bukak...hensem dah blog tuh. Apepon, sekalung T A H N I A H buat admin-admin blog K-PMMM kita! Walaupun tak semegah blog-blog persatuan lain, namun ini dikira peningkatan awal untuk menarik ahli persatuan dan orang-orang yang main internet untuk meng-klik url blog PMMM kita. Seterusnya, boleh memperkenalkan Maghribi / Morocco kepada orang ramai.

Oke, dikesempatan ini saya nak ucapkan tahniah juga kepada barisan kepimpinan (ALP) yang baru tahun 2010/2011. Semoga mampu memikul amanah dan tanggungjawab yang diberikan. Kepada ALP 2009/2010 tahniah juga sebab sudah habis melaksanakan tanggungjawab yang dipikul dengan jayanya!!


P/s : First time menulis entry tentang persatuan , wauu.. lepas nih ade jawatan tak untuk aku agaknye...(just kiding jerk) heheheh~

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.