sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, July 27, 2010

Komuniti Kami Di Maghribi/Morocco ; PMMM

Salam 3alaik kepada semua reader terbuka dan tersilent ;)

" Naeila awak bukak la blog tu, pastu tengok OK ke tak, awak komen tau "

Begitulah luahan seorang admin blog K-PMMM kita. Aku terpaksa rahsiakan identiti untuk mengelak sebarang komentar haha!

Aku tengah bosan tadi, lalu jari ni cepat mengarahkan cursor ke ruang search. Mula menaip http://k-pmmm.blogspot.com/. Pandangan pertama jek terus jatuh cinta, ecece!!~ (Sebenarnya hanya jatuh cinta pada banner kat atas tu jek..hehe)


Cuba korang bukak...hensem dah blog tuh. Apepon, sekalung T A H N I A H buat admin-admin blog K-PMMM kita! Walaupun tak semegah blog-blog persatuan lain, namun ini dikira peningkatan awal untuk menarik ahli persatuan dan orang-orang yang main internet untuk meng-klik url blog PMMM kita. Seterusnya, boleh memperkenalkan Maghribi / Morocco kepada orang ramai.

Oke, dikesempatan ini saya nak ucapkan tahniah juga kepada barisan kepimpinan (ALP) yang baru tahun 2010/2011. Semoga mampu memikul amanah dan tanggungjawab yang diberikan. Kepada ALP 2009/2010 tahniah juga sebab sudah habis melaksanakan tanggungjawab yang dipikul dengan jayanya!!


P/s : First time menulis entry tentang persatuan , wauu.. lepas nih ade jawatan tak untuk aku agaknye...(just kiding jerk) heheheh~

10 comments:

bellar0ssa said...

oiuh kat morocco ke kamuh =D

Sha-na.Szied said...

ye bella.~
slamat bekenalan..~

iqbalsyarie said...

Wah...jauhnya bermusafir..morocco tuu!!hehe...jakun..dan tahniah...segera kembali ke Malayia utk berbakti~heheCerita musafir

creamyfiodesi said...

NaEi G-Pang! ahh~
xckup lg ke jwtn juruaudit tuh?
wakaka!

IntanBerlian said...

bestnye dah de komunitinye blog sndiri.

Sha-na.Szied said...

@IntanBerlian

ouh intan, nih blog persatuan..hehe
lau x join persatuan ..susah la :)

Sha-na.Szied said...

@creamyfiodesi

ape itu g-pang, jepun kah?
kak, teman sy kat airport..
syg akk

Sha-na.Szied said...

@iqbalsyarie

mekasih iqbal. sy pon bangga dgn blog anda. akan jejak jap ag.. :)

Fared Isa said...

wow, u in morocco..
thats far...

anyway good luck in everything that u do..

n salam Ramadhan from me.. ;)

Sha-na.Szied said...

@Fared Isa

salam.. thx bro fared :)
blog awk best berteraskan universal ~