sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, July 5, 2010

Award untuk pakar tutorial. Sila ucapkan terima kasih.

Salam satu blogger. (hehe)

Aku telah perasan sesuatu. Dah 3 hari tak hapdet ni. Rasa cam lame sangat. Sebenarnya aku dah banyak membuang masa untuk membaca tutorial-tutorial daripada blogger-blogger terkenal. Jom bekenalan ngan pakar tutorial kat link bawah ni. Huhu, menarik lah tutorial yang mereka sediakan.

Walaupun tak dapat lagi nak tentukan header yang paling menarik untuk blog ni, tapi aku tak kan mengalah, cecece..

Korang maybe tak perasan sangat mane yang aku ubah-ubah. Tapi takpelah, cukuplah aku je yang perasan ..huhu.. penat nih sampai pening.. Aigoo! Ok, so entry nih nak ucapkan

MILLIONS THANKSSSSS

to :

cik AMAR AMIRAH

cik LIYANA LUNIA

cik NHIDAYAT

mr REDBOY

mr AIZBATUCAMPUR

mr ARIFFSHAH

NAH, AMBEK NI !! (gaya baling gula-gula)

XXtraordinary Blogger Award Pictures, Images and Photos

Illustrator tutorials Pictures, Images and Photos

Make Money Online 100% SATISFACTION GUARANTEED  Pictures, Images and Photos

Pesanan : Lepas dapat award best ni, sila buat satu entry untuk saya hehe, tengkiu!! dan kemudian boleh pass award ni kepada pakar tutorial lain pulak, pilih salah satu award antara 3 di atas.

3 comments:

Sha-na.Szied said...

thx a lot!

Amar Amirah said...

ololooo...very3 sweet of you..nanti amar buat post pasal award ni ye :D

Sha-na.Szied said...

@Amar Amirah

huhu ta pakse pon :)

mekasih kak amar komen <3