Forever Young

Award untuk pakar tutorial. Sila ucapkan terima kasih.
Monday, July 5, 2010 . 3 word(s) .
Salam satu blogger. (hehe)

Aku telah perasan sesuatu. Dah 3 hari tak hapdet ni. Rasa cam lame sangat. Sebenarnya aku dah banyak membuang masa untuk membaca tutorial-tutorial daripada blogger-blogger terkenal. Jom bekenalan ngan pakar tutorial kat link bawah ni. Huhu, menarik lah tutorial yang mereka sediakan.

Walaupun tak dapat lagi nak tentukan header yang paling menarik untuk blog ni, tapi aku tak kan mengalah, cecece..

Korang maybe tak perasan sangat mane yang aku ubah-ubah. Tapi takpelah, cukuplah aku je yang perasan ..huhu.. penat nih sampai pening.. Aigoo! Ok, so entry nih nak ucapkan

MILLIONS THANKSSSSS

to :

cik AMAR AMIRAH

cik LIYANA LUNIA

cik NHIDAYAT

mr REDBOY

mr AIZBATUCAMPUR

mr ARIFFSHAH

NAH, AMBEK NI !! (gaya baling gula-gula)

XXtraordinary Blogger Award Pictures, Images and Photos

Illustrator tutorials Pictures, Images and Photos

Make Money Online 100% SATISFACTION GUARANTEED  Pictures, Images and Photos

Pesanan : Lepas dapat award best ni, sila buat satu entry untuk saya hehe, tengkiu!! dan kemudian boleh pass award ni kepada pakar tutorial lain pulak, pilih salah satu award antara 3 di atas.

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.