Forever Young

Memang menjadi website la..
Wednesday, August 11, 2010 . 6 word(s) .
Salam Road to Ramadhan kepada semua reader terbuka dan tersilent ;)

Sudah lame tidak updatekan status dan cerita di blog ini. Hanya Facebook sahaja cara paling mudah untuk updatekan status aku. Berada di mana kah engkau sekarang? Semua orang leh tau. Online gune henpon pon boleh.. aish.

Menurut cekgu GoogleTranslater tadi, website bermaksud sesawang. Ini yang menjadi topik hari ni, just untuk update kan blog hehe (^-^)
Maksud aku di sini, blog nih sudah pun lame tidak dikemas kini, sehingga menjadi website..
haha unikkan?

Bila aku nak update cerita tentang :

Fes | Mesir | Malaysia | Hlovate | Puasa

nih..? erm..gamaknya, tunggu wiyerless di pasang di rumah aku, baru bersemangat kot.

By the way kawan-kawan..Ramadhan semalam ketuk pintu rumah saya. Dia kirim salam kepada semua warga muslim dan muslimat semua.. Dia pesan, marilah mencari redha Allah :)

Love this mesej yang popular kot tahun ni :
Salam..nama saya Syaaban! Saya ingin mengingatkan anda bahawa jiran saya iaitu Ramadhan akan datang emngunjungi anda tak lama lagi bersama isterinya iaitu Rezqi dan kedua-dua anaknya iaitu Sahur dan Iftar. Mereka akan ditemani oleh ketiga-tiga cucunya iaitu Rahmat, Barakat, dan Keampunan. Mereka akan pulang selepas 30 hari dengan menaiki pesawat Eid Airlines. Hargai mereka dan anda akan dapat baucer Berkat percuma!! Ahlan wasahlan Ya Ramadhan~



P/s : Jangan lupa bangun sahur. Dapat pahala tuh.. Menurut hadis..“Perbezaan diantara puasa umat Islam dengan puasa ahli kitab (Yahudi dan Nasrani) itu ialah dengan makan sahur.”

Okey, salam..



Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.