Forever Young

angka 14 12 dan 18
Saturday, December 11, 2010 . 0 word(s) .
salam.. hari nih aku nak masukkan entry merepek sat.. sebab nak update gmbar jek pown hehe

apa dia 14 ..?

no bertuah untuk rumah Aini. Serta 3 orang adik-adik baru, Khalilah, Mira, Masturah

apa dia 18 ..?

no bertuah untuk rumah Saya yang diketuai Izzaty. Serta 6 orang adik-adik baru, Hana, Ahlina, Aida, Aiman, Syuhada, Syahadah

ape dia 12 ..?


ehem, senior 3 orang tambah junior 9 orang sama dengan 12 orang lah :)

K-A-M-I

Sajer aku masukkan entry ini, agar korang tahu kedudukan akhowat di Casa .. Berkenaan kedudukan rumah, aku tak dapat nak cari kat google map huhu ^^ Tak dapat dikesan kot.



******

Baru-baru nih kami rumah 18 a.k.a BaytSamantash ( arab ) telah membuat 1 laman group fb untuk ahli rumah kami, kepada yang nak menyertai.. heheh boleh.. Boleh tengok je, x leh jadi ahli huhuh ^^

Labels: ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.