Forever Young

Sesal yg tiada guna .. Dugaan Morocco.. (1)
Tuesday, December 21, 2010 . 8 word(s) .
Salam alls. Entry hari ini aku rasakan aku menaip dgn rasa syahdu dah haru T_T
Aku belum lagi menitikkan air mata, cuma rasa sesal tuh tak padam lg dalam haty aku..
Aku bertanya kenapa...... Kenapa..? Tapi jangan salahkan takdir sebab ini sume salah aku sendiri. Sudah seminggu perkara itu berlalu. Tapi ada lagi yang tak tahu keadaan aku.


Plan hari Ahad yang yang kami rancang sangat seronok. Aku da rancang nak shopping hari Ahad (selepas entry celcom dikeluarkan).. Sampai kul 10 pg, dah set 2 jam jek dalam pasar..

Aku redah pasar yg berupa pasar malam Msia tuh, redah, selongkar baju2 sejuk, kasut boot. Tak jumpa.. Saiz.. hehe Erm, sampailah mata aku tertumpu satu baju kelabu tuh.. Errr.. Best! Harga boleh dirunding, then aku cepat2 cari boot maen salji.. Jumpa..! Dalam masa 2 jam, tercapai misi aku shoping 2 bende tuh..

Masa dah nak balik, aku stop kt satu kedai.. belek2 lg baju sejuk. Beg sandang aku kt sisi badan aku, seronok2 tawar menawar ngn Abang kedai tuh, tiba2..................


Gaya terlarang abang ni manjual baju-baju


Hati berkata2.."Jaga-jaga beg ko tuh, kat tepi tu.."

Aku tersedar, tp itu hati.. Aku cuba bersangka baik.. Dan bila da bayar, aku masukkan duit dalam beg tu........ Argh..?! Pesal kempis je beg nih? Tangan aku menggigil... Aku seakan nak menjerit,

"Mas.. Acu.. Mane akak punya...........?? Akak punyaaaaaaaaaaaaaa hp ? "

Ya Allah..... aku cuba cari-cari dalam timbunan baju, x jumpe. Aku dah syak somting. Aku call hp aku.. Ade lak orang jawab....... Aku jerit2 kat hp tuh, suh DIA pulangkan.. Tp tak berhasil...........


Aku rasa makcik nih lah..~ *sigh*


Aku pulang dengan hampa, bende yang dikejar dapat. Aset yang aku ada hilang :(
Sedih tapi tak kuar air mata ni........ Aku buntu..

Moga-moga DIA huru-hara !! Aku redha dah.. Gantikanlah dgn baru.. Nak mara x guna, salah aku jugak sbb tak ikut kata hati.. Lepas ni kene berhati-hati,

ade tak baju poket kt dalam..? Ps: Nak usha Aino Sony. Oke tak...?

Labels: ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.