Forever Young

Summer Break , Coming !
Saturday, June 25, 2011 . 7 word(s) .


Assalamualaikum kepada yang membaca , kau lah yang membaca. Jawab salam tu, kalau tak jawab dose, kalau jawab sayang, eceewah !


Oh by the way lepas ni saya tak bagi salam dah, sebab saya da paste awal-awal icon السلام عليكم tu untuk korang sume ..

Before that nak bagitahu sume orang yang SUMMER BREAK STARTED !
3 MONTH !!




Alhamdulillah terapdet lah juga belog saya ni.. Rasanya dari bulan Mac sehingga Jun ini belog aku macam tak de tuan je.. Tuan die perasan sibuk sangat, padahal asyik menghadap mukabuku je.. sebab tu sibuk.


Kalau di imbas.. seharusnya aku dah mula sem EMPAT untuk musim bunga hari tu (Mac). Tapi kemalasan yang tinggi ditambah perasan busy so tak apdet la blog ni.. Semakin bertambah semester, semakin mencabar. Dan diri yang konon berazam untuk menjadi lebih rajin menjadi sikit malas , Banyak malas . T_T so sad...... huh..


Tapi alhamdulillah semester 4 ni kami mulakan ulangkaji lebih awal.. walaupun di saat akhir ade lagi yang tak sempat nak ulang kaji.. (skema nye penulisan hari ni.. makin lama makin hilang bakat penulisan aku --> macam dulu hebat sangat?? )



Yeah, hari isnin 20 Jun 2011 berakhir exam yang mengerikan hehe <--- ayat orang tak menghafal nota..Dah berakhir pon sem 4, harus bersyukur dapat cuti 3 bulan tanpa gaji :p



Dan hari ni, kira dah seminggu aku menetap kat rumah. Tanpa merancang apa-apa kerja untuk dibuat, mungkin Ahad ni aku nak mulakan plan work aku..! Harus semangat !!



Antara benda yang aku nak setelkan selama 3 bulan cuti ini.

Amek result! harap lulus..
Mantapkan bahasa arab , cari kawan arab kat FB
Mantapkan bahasa perancis , cari kawan perancis kat FB
Mantapkan bahasa korea , menonton film korea
Busy dengan persatuan
1 hari 10 fren request kat FB
Stalker 24/7
Hafaz Quran sampaai Juzuk DUA
Holiday plan 1 --> Seluruh morocco
Holiday plan 2 --> Sepanyol
Make an ice-cream cake
Make a pizza
Be a good chef
DIET
Beli baju untuk raya :p
Solat terawikh tak tinggal di masjid
Bace buku Sejarah Anbiyak
Raya kat rumah semua warga Malaysia di Morocco
dan bla bla bla..




Ok, can you all wish me luck? Aku rasa ni la percutian aku yang TER-busy sekali :P
Tapi harap sangat dapat gi berjalan-jalan.. Ya Allah mudahkanlah urusan-urusanku..

Sebab hati tengah jeles tengok kawan-kawan aku dah mula meninggalkan wilayah masing-masing dan pergi bercuti :'(

Ok, byebye !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.