sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, February 14, 2010

KUIH RAYA ; TART NENAS






Kuih tart sememangnya menjadi pilihan ramai ketika Aidilfirti membuka tirainya.
Ini pertama kali aku mempromosikan Kuih Tart Nenas emakku.
Special nya kuih emakku dia bukan sahaja menjadi "kuih tunjuk" dikala raya sahaja, malah available pada bila-bila masa sahaja.
Juga menceritakan cara membuat tart yg selama ini menjadi rahsia utama keluargaku dalam membuat Tart Nenas emakku popular.
Resipi....? Ops.. Noway. Kalau nak tahu resipi boleh datang sendiri pada tokey kuih tart ni.
Makan banyak-banyak biar jadi bulat..huhu


Tart Nasta Istimewa


RM 25 - 50 keping

Sila hubungi :
0133942361


Puan Maimunah Lasim

Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


Pastikan yang Ori!!

Uniq & Pastinya Sedap & Berpatutan
Dah cuba, mesti nak beli lagi.

5 comments:

nabilahfarhanah said...

hahahahha..
naeilah!!..
ak nk tempah kuih tart nenas!!!!
hehehhehe
kuih tart naeilah sedap!

cm said...

amboi..naeila promote kuih tart..
mentang2 nak balik thun ni..
bersedia nak ambik tempahan la tu,,,,huhu

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

[nabilahfarhana]

silakan yer..tempahan amat dialu-alukan..(kenyit mata..)

[cm]

nak ke takk..? nanti bayar gune dirham tau..up sikit!~

creamyfiodesi said...

xley bla promote...
kalau promote kena de testing r..bg rase kuih tu kt org dulu...betul x?
err..ape secret recipe wat tat nih? hehe!=D

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

[creamyodesi]

nak kuih tart ker.. jgn risau nt saya bawa..kargo lgi..

erm, resepi rahsia? nti raye tahun nih dtg umah dulu, baru dpt resipi tuh :P