Forever Young

KEMBALI MALAYSIA
Tuesday, February 9, 2010 . 3 word(s) .
Tadi baru nak melelapkan mata. Baru pukol 2.30ptg. Aku nak tido. Penat. Sebab baru balik jami3ah, tasjil semester 2 . Baru jek landing atas katil, tit tit tit ... sms dari Malaysia masuk.

" Angah kol mak"

Aku tak senang dengan sms tuh. Lalu dengan lemah terus melangkah membuka lappy dan terus dail nombor mak, for all information aku gune LowRateVoip. As a student, gune ni murah sikit kalau nak kol Malaysia.

Dah salam dan hello, mak cakap..Baliklah Malaysia cuti nanti. Aku macam errr... terkelu. TAK NAK! Sebab aku nak manfaatkan cuti aku kt sini dengan melakukan aktiviti pengembaraan. Tapi emak memberikan 3 alasan yg agak kukuh untuk aku melawan permintaan nya. Aku merasakan yg emak rindu sebenarnya.

Aku baru nk pecah rekod, pelajar Negeri Sembilan tahun 2009 bertahan 3 tahun di Maghribi. Oh tidak mampu ku lakukan. Selepas nih aku mesti kene sibukkan diri mencari tiket murah.. Malas!! So, adekah aku akan meneruskan permintaan emak? Mungkin ade hikmah yg belum terungkai..

p/s: Kakak-kakak dan abang-abang ade jual tiket Malaysia murah x..? Tolong carikan kat travel agent...

Labels: ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.