Forever Young

JUTAWAN MUDA YG SIHAT
Wednesday, October 14, 2009 . 0 word(s) .
8.00 MALAM:
Lepas balik dr term td, mak suh kitorang cepat mandi-solat-siap nak p dgr ceramah kt S2. Pasal Kesihatan.. Malas nye! Nak bg alasan kemas barang-barang tp pasti aku x buat. Aku berpikir untuk berbuat amal kbajikan tuk mak b4 aku fly nih..So teman je la..

Sampai aje, satu pejabat-ade econ-cambest-slideshow-kerusi ..aku pon sign in as ahli. Igt men blog-myspes-frenster-fesbuk je ke ade sign in.. Ceramah nih pon ade aw..Power x?!

Ade abg ensem :)
Hafiz..die muda n jutawan. Ye ker.. baru jadi jutawan la.. Yer la skng nih malaysia da kumpul byk jutawan semenjak Virus Irfan Khairi menyerang negara kita nih..Jd sume org nk jd follower die la.

Dengar dengar sambil menguap nguap & sejuk, aku mula tertarik ngn bende nih.
Makan pil-jadi sihat-ko kaye-promot-jadi jutawan...wah! tanak ker korang??!
Makan pil? dgr cam x suke kan...tp inilah forula kesihatan zmn skng, bukan untuk elak sakit je, tp senarnye meningkat'n IMUN dlm bdn kita, insya ALLAH bebas HINI/HILI/Hawa Nafsu..
program nih name nih 4LIFE Transfomers ADV PLUS hahah!

Korang tgk jela nti yer aku tersenarai dalam 18bilion jutawan kat dunia nih hahah! ( insya ALLAH)


Ps ; ko nak belajar ke nk bisnes?! nak dua-dua (:

Labels: ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.