Forever Young

Sedihnya ; Selamat Hari Raya..
Thursday, May 19, 2011 . 6 word(s) .


klik button play before bace untuk lebih penghayatan :)



Akhowat-akhowat di Morocco, tak cukup lagi ni.. hhh


Entry ini aku tulis laju-laju..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh buat semua warga Islam ..dan warga Morocco.
Hari ni hari raya...... Hari raya aidilfitri..T_T

Semua warga Morocco bergembira dengan sambutan hari raya.. Selamat hari raya diucapkan.. tak sabar nak tengok dekat tv1 siaran ini ditayangkan..Weyhh berlakon jer laaaaaa!

Bagaimana anak perantau merayakan hari raya mereka dengan penuh kesyahduan tanpa keluarga di sisi cuma hanya teman yang menemani..



Program Slot Hari Raya Syahadah, Siaran RTM, TV 1..

buat shooting khas untuk pelajar-pelajar d Morocco.. masa tahun 200_ berapa entah ade jugak TV1 datang buat rancangan hari raya.. Aku baru berangan-rangan nak masuk kalau ade lagi pihak RTM datang..

Erm, pakcik RTM ni dah dua kali kot datang Morocco, masa MB N9 datang pun dia ade heh
dah keje die..hehe Aku jeles.~


Tapi malangnya dan sedihnya hari ni aku dan semua kawan-kawan sewilayah dengan aku tak dapat nak berhari raya dengan kawan-kawan yang lain. Sebab ade yang sibuk exam hari ni, dan aku ade kelas ganti T___T

Nak masuk TV nak masuk TV nak masuk TV nak masuk TV nak masuk TV ,
hari raya pertama tuh weyhh.. waaaaaa jeles bangat ni..




Hidangan dan juadah hari raya..

Ni saje tambah aku jeles..Mesti kueh muih ni datang dari Malaysia... Di bawa khas semata-mata nak wat program ni.. Mak........... nak agar-agar mak yang sedap tuhh........Kuih tart mak yang sedapp sangat tiada bandingan pun angah rinduu..Wuaaaaaaa..




Perasan tak, takde nasi himpit dan kuah kacang hehhe?

Padan muka sape suruh rajin gi kelas :P
Err.........??



Takbir raya + Lagu raya..

Aku tahu mesti diorang masa sibuk makan-makan .. sambil tuh bukak lagu raya.. Nak bagi suasana nampak lebih real .

Selamat hari raya kepada saudara serta saudari
Setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini..lalala


Ni dekat rumah kedutaan , takbir ramai-ramai... Uhhhh..sebaiklah tahun lepas dah balik raya dengan famili.. tahun ni sempat la aku raya kat sini, incha Allah..

Err dah cukup puasa ke belum ni.......:P


Masuk TV tuhhh...

Ok, aku tahu tahun lepas dah dua tiga kali aku masuk tv, klik sini kalau nak tengok dan sini..
tapi kali ni aku ketinggalan.. Raya kot!!
Ucapan raya pun aku tak dapat bagi secara live .. T_T



Takpe-takpe, nanti buat video kat u-tube masukkan je ucapan.. macam Anwar Hadi dan Matlutfi tu.. =_=

Apa-apapun saya ucapkan tahniah kepada kawan-kawan yang menjayakan program Syahadah RTM pada tahun ini..

~ Orang-orang kedutaan ~


Semua orang diluar sana, jangan lupa saksikan KAMI (err.. aku je takde) di RTM TV1, Rancangan SYAHADAH , Hari Raya Pertama, 6.30 petang !!
Ha.. alert tau iklan-iklan salam perantau kot-kot ada sekali muka-muka aku kawan korang ker.. dak kampung korang ker..


Saya, wakil Casablanca mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin T__T


Labels: ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.