Forever Young

Menunggu Salji Turun
Tuesday, January 25, 2011 . 1 word(s) .



Mood : Suka sebab internet laju lepas bayar bil untuk 2 bulan. Gas pun dah tukar 2 tong.

Assalamualaikum, insya Allah ..esok saya dan housemate saya akan bercuti di sekitar Utara Morocco, Fes & Ifrane. Kami akan bertolak dari Casa --> Rabat. Dari Rabat menaiki bas. Harap-harapnya perjalanan kami semua selamat. Doakan yer. This trip will take about 5 hour in journey.
Ouh =_=

Dan sekarang rasa tak sabar. Tapi dengar-dengar tahun ni, salji kurang. Hurm.. Sedih aku. Sebab hujan pun tak turun musim shita (sejuk) ni.. so, redha je la. Kan..? Rezeki tahun depan je la..
Bila tengok gambar-gambar Januari lepas, seronoknya maen salji lebat-lebat di Marakesh. Wow, baling-baling kot.. Dan bila aku search video pasal Ifrane Snow, rasa macam tak caya je Morocco still have a part of that very tandermous snow. Rasa macam Ifrane 2009 tuh like another country, not in Morocco. But, that's the reality kan.. Morocco & it's snowy place .. How wonderful.




dalam video nih bulan Feb nt baru banyak salji, tapi kitorang nye trip nih awal sikit.. So tak tau ade salji or tak... Ya Allah turunkan lah salji untuk ku buat kedua kalinya ..~

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.