Forever Young

Kita dah kene tipu dengan LADY GAGA dan ZAMAN PRASEJARAH..jangan anggap ia satu kebetulan
Wednesday, September 1, 2010 . 0 word(s) .
Salam 1 Malaysia (hehe) ..merdeka punye pasal..SAYANG MALAYSIA.
Rabbi shrah li sodri..wayassir li amri.. wahlul uqdatan min lisaani..yafqahu qauli..

Terasa terkejut tak bile selama ni ape yang kita belajar dari kecik dah diserap masuk dalam kepala kita sebagai satu yang benar tapi sebenarnya adalah penipuan yang dirancang?

Aku tak reti la nak cakap panjang2..sebab aku bukanlah pakar..cuma hari ini sekadar nak berkongsi sedikit.. Agar kita sumer tidak hanyut jauh ke dalam dunia hiburan hari ini.. maksiat..Astaghfirullah...

Baru2 nih banyak tengok video tentang penipuan sejarah yang kita belajar selama nih. Ade satu pembongkaran yang saya pasti belum ramai yang tahu dan mengambil tahu. Ade juga video tentang hiburan yang melampau2 sehingga kita semua terhanyut dengan hiburan itu. Dan sah2 lah yang saya nak kongsikan hari ini..video tuh semua ade kaitan dengan freemason dan ilumination.


******

F FOR FREEMASON & I IS ILLUMINATION

Ape bende alah nih? Sekadar pembacaan aku dengan cekgu Google dan bertanya pendapat orang lain juga ; FREEMASON ini adalah satu pertubuhan / secret society / agent / gagasan YAHUDI yang terbesar sekali yang kini menguasai dunia yang ada kepercayaan tertentu mereka tersendiri.. Freemason ini berjalan secara halus dan rahsia tanpa kita sedari. Freemason juga hampir kesemuanya berpandukan KABBALAH, iaitu sihir kaum yahudi. Oleh itu di mana-mana sahaja kita merasakan semua benda yang secara umumnya ramai orang tahu mesti kebanyakkannya ade kaitan dengan Freemason dan juga ilumination ini. Bace lanjutannya..

Illumination pula Illuminati (dari perkataan 'illuminate' bermaksud menerangi) adalah sebuah organisasi sulit terhasil dari gabungan pertubuhan kaum pagan khasnya Kabbalah-Yahudi dan kaum Kristian yang murtad dari agama mereka. Illuminati pada asalnya adalah berasaskan pengetahuan rahsia yang kononnya dicapai oleh kaum pagan sejak turun temurun yang lebih kepada dunia sihir,ramalan astrologi dan mistik sesat.Pengetahuan ini akhirnya diminati pula oleh kaum Kristian yang mula tidak percaya dengan agama mereka akibat kelemahan-kelemahan yang terdapat di dalamnya termasuk kecelaruan konsep Triniti dan kesahihan Bible yang bercampur aduk dengan tulisan paderi. Bace lanjutannya..

Ni semua adalah agenda Yahudi yang sekian lama dahulu, tapi banyak pembongkarannya SEKARANG. Oleh itu kawan-kawan kita kena sedar dan berbaliklah pada Islam ..


*****

Okay, sekarang jooooooooom kita terjah video-video yang popular sekarang ini untuk merungkai segala rahsia yang telah terbongkar berkaitan Freemason dan Illumination ni.. Tengok jangan sorang-sorang..kerana latar muziknya yang agak creepy.. Biar kasi kesedaran sikit.



#1 A J L . 2010 . P U N . A D E . K A I T A N ?





#2 M I S T E R I . L A D Y . G A G A







#3 W O R L D . C U P . 2010






#4 P E N I P U A N . Z A M A N . P R A S E J A R A H

akan diupload



#5 F I L E M . T H E . A R R I V A L S





*****

Sebenarnya banyak lagi yang kita kena tahu.. Para remaja terutamanya. Konspirasi yahudi memang berleluasa dan sekarang hanya dengan 2 perkataan mereka boleh mengusai dunia!

.. MIND . CONTROL ..

So orang yahudi ni memang dah tau dah cara nak tarik kita semua ke arah kemaksiatan dan segalanya.. dengan mengawal minda kita.. disebarkan propaganda dan konspirasi Agung mereka melalui hiburan..makanan..dan macam-macam lagi. Ini SERIUS!!

Jadi ape yang PENTING? Kerjasama!!!
Kerjasama dengan diri sendiri dan orang sekeliling kita untuk share dan like benda2 ni..
Kerjasama dengan diri kita untuk berubah dan lebih mencintai Allah dan Rasul.. kerana apa kita leka dan terpengaruh? Kerana kita semua sudah leka dengan dunia yang tidak kekal ini..


****

Diorang yahudi ni mmg kejam..tengok Palestin jela..Macam ne mereka sekarang..
Tengok Jejak Rasul kat TV3..Memang la tahu yahudi nih macam mne..Takpe, igatlah Wahai orang muslim semua..berdoalah! Maka Allah akan makbulkan doamu..Doa itu senjata orang Islam .
Dan, kita semua tahu janji Allah itu pasti ..untuk hamba-hambanya yang soleh..

Akhir kata, dari kalamullah..

“Dan mereka (orang Yahudi dan Nasrani) berkata: ‘Sekali-kali tidak akan masuk syurga kecuali orang-orang (yang beragama) Yahudi dan Nasrani.’ Demikianlah itu (hanya) angan-angan mereka yang kosong belaka. Katakanlah: ‘Tunjukkan bukti kebenaranmu jika kamu adalah orang yang benar’” (Sura’ Al-Baqarah: 111)






Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.