sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, November 12, 2009

ANA LA AFHAM LIMAZA?!!

Sampai skng aku masih x paham kenapa dia add aku, merebak lak kt kawan-kawan dia jugak?!
Mungkin kah ade misi di sebalik semua nih?!

Misi ape?!
Misi untuk mengutuk-kritik-ngumpat orang ker..? Dpt ape je korang wat camtu? Buat org dibuai perasaan sendiri..spekulasi diri sendiri..

Ade mase aku pikir balik mengapa ini berlaku..? Mungkin kah perasaaan syaitan je semua nih.. Lalu anak mataku melirik kat satu shout out nih ..

"Mereka x melihat ape yang tersirat di hati kita, tp cuma melihat apa yang kita buat aja"

Maksudnya, mungkin mereka-mereka yg terlibat tuh cuma bergurau senda..tp aku yg berfikir lebih.. Maka, persoalan-persoalan yg aktif berlegar dalam minda nih aku ajukan pada Amrah.

Amrah ; Rakan Jordanku..Rakan PITT.. byk memori bersamanya..

Akhirnya, aku berasa tenang sikit lepas Amrah memberi tips bagaimana nk hadapi masalah nih. Thx Amrah..Even aku masih x paham kedudukan situasi nih sekarang...Tunggu the secret revealed !

Ade secret ker? Hurmm..

3 comments:

Anonymous said...

salam..eila nie echa nie..
kaifahakuki?aku bru nk pndi nk men tnet.huhu..
sape yg kaco ko 2?bgtau aku..ntti aku rotan die..
ana uhibbuki...

Oumay said...

My third honey bunch, as I promised xD
Here I am visiting your blog. But actually dinna get anything except of the title in literal arabic :D And some words.. Hehe, my malay is not that good.
Anyway.. Jaga diri and keep up the good work.. I want you to be an islamic preacher in Malayisa insha'Allah ;D
And You'd make it with Allah's help and guidance!

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

[OuMay]

sYukraN Li zIaraH iLa BlOg diALi..
maShi MusYkil..iT just I wRote bOut My FeeLing tRoughTout dA daYs..
ALLaH HafIz..~

[EcHaNymoUs]
alHamdulillah ANa biKhoir..
aNa aidon UhibbUki fillAh..

nti aku ceRitaKan