sha-na.sziéd @ naeilahsziéd | Casablanca | étude islamique | 2éme année | échantez

komen | buat blog untuk sekadar menceritakan sesuatu daripada kehidupan seharian, bahasa yang digunakan seperti bercakap dengan kawan-kawan. kalau datang membaca, mesti bace dengan gaya bahasa yang betul. penulisan masih belum dewasa, sekadar ikut sedap hati dan mulut juga jari yang dibebaskan untuk menari di atas keyboard. amat mengharapkan respond dari "orang lame"..jika datang singgah, jangan lupe tinggalkan nota untuk di follow balik jejak korang . Big thanks!

ADA BANYAK GAMBAR-GAMBAR DALAM ENTRY DI BAWAH, KLIK GAMBAR UNTUK DILIHAT SEPERTI KANTA PEMBESAR, TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU SUDI TINGGALKAN KAKI KAT SINI, LAIN KALI DATANG LAGI.•.¸¸.•´¯`•.¸¸.

Bace lagi, please
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, April 1, 2013

Gambar typical of "aku"


Assalamualaikum my pink blog. Nae mintak maaf sangat sebab lama tak hapdet. Semua disebabkan persekitaran yang tak mem-Best-kan suasana mood menulis . Okay. Sekarang nak koreksi diri sendiri. Apa yang selalu kalau orang sebut NAEI..apa mereka akan fikir..........?? hihi

Ekceli aku tiba tiba nak buat tajuk ni sebab tengah forever alone tadi, tengok gambar gambar lama kat folder... so nampak gayaku yang sama (typical) di setiap gambar. Ahaks! Mari terjah diri sendiri. kerana aku tahu takda siapa lagi yang terjah blog ni....... Fine! (p/s: kalau ada, sila munculkan diri di ruang komen hihi)

(1) tanda Peace semasa bergambar



 Tengok orang lain statik je, Nae sorang buat peace

(2) Makan hobby (di mana hobi ialah perbuatan masa lapang)
Takpe sekarang sedang ber-diet

(3) Senyum lebar yang menampakkan gigi lalu melebarkan pipi


(4) Aksi yang lain daripada lain. (kata lain : mencacatkan gambar)

Tengoklah tu... aku sorang je pegang gelas.. Adakah ini normal? haih~

Buat masa ni itu je lah okay. Nae harap dengan typical Nae ni tidak men-anoyying-kan korang, sahabat dunia akhiratku. Memang saya begini. huhu..

Mungkin nak berubah satu cara je. K.A.H.W.I.N ! haha (harap mak bace :-P )


p/s
tengok gambar gambar ni tadi, rasa nak bergenang air mata sebab kocakan rindu di laut hati.. 
Hanya doa pengikat hati hati kita semua.
 Uhibbukunna fillah (sambil letak simbol Love)





3 comments:

hana szied said...

naseb kau tak koreksi gambar2 adek. kalau tak mesti kau akan berjumpa dengan type yang same. hihih

Anonymous said...

Bahahaha akak kelaka !

Azieaie

Sha-na.Szied said...

:)