Forever Young

Gambar typical of "aku"
Monday, April 1, 2013 . 3 word(s) .

Assalamualaikum my pink blog. Nae mintak maaf sangat sebab lama tak hapdet. Semua disebabkan persekitaran yang tak mem-Best-kan suasana mood menulis . Okay. Sekarang nak koreksi diri sendiri. Apa yang selalu kalau orang sebut NAEI..apa mereka akan fikir..........?? hihi

Ekceli aku tiba tiba nak buat tajuk ni sebab tengah forever alone tadi, tengok gambar gambar lama kat folder... so nampak gayaku yang sama (typical) di setiap gambar. Ahaks! Mari terjah diri sendiri. kerana aku tahu takda siapa lagi yang terjah blog ni....... Fine! (p/s: kalau ada, sila munculkan diri di ruang komen hihi)

(1) tanda Peace semasa bergambar



 Tengok orang lain statik je, Nae sorang buat peace

(2) Makan hobby (di mana hobi ialah perbuatan masa lapang)
Takpe sekarang sedang ber-diet

(3) Senyum lebar yang menampakkan gigi lalu melebarkan pipi


(4) Aksi yang lain daripada lain. (kata lain : mencacatkan gambar)

Tengoklah tu... aku sorang je pegang gelas.. Adakah ini normal? haih~

Buat masa ni itu je lah okay. Nae harap dengan typical Nae ni tidak men-anoyying-kan korang, sahabat dunia akhiratku. Memang saya begini. huhu..

Mungkin nak berubah satu cara je. K.A.H.W.I.N ! haha (harap mak bace :-P )


p/s
tengok gambar gambar ni tadi, rasa nak bergenang air mata sebab kocakan rindu di laut hati.. 
Hanya doa pengikat hati hati kita semua.
 Uhibbukunna fillah (sambil letak simbol Love)







Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.