Forever Young

Banyak perkara.
Wednesday, December 12, 2012 . 2 word(s) .
Assalamualaikum guys.. ! How are you doing my follower. If still ada..  So, i will write sedikit hari ini, walaupun sudah tahu kemahiran menulis tidak diasah dan sudah tumpul. By the way today is 12.12.12. Sume update status pasal tarikh keramat yang cantik ni. Aku post jugak. Tapi dalam bahasa perancis.. hehe.. biarlah lain dari yang lain.. orang pun tak paham bagus haha. 12 dalam bahasa perancis Douze :)

Well. myself's update... tadatada !! ~

1. Officially graduate as Bachelor in Islamic Studies of Al-quran and Sunnah
2. Went to egypt during summer in July- Sept 2012
3. Stay in Morocco to got my certificate and I dont make my MA in Morocco
4. Suddenly my mom come to Morocco
5. We are pilgrim-ing for about 4 times just from July to December
6. Suddenly I have to come back to Malaysia. I am so sad. :'(

ok, so i hope sangat dapat melaksanakan seberapa banyak yang mungkin tanggungjawab terakhir untuk diriku di bumi ke dua aku ni. To make my Arab's friend proud of me. My mom proud of me. My sis too.

Kalau aku ada hutang korang tell me. Ada benda tak setel tell me. PM je kat facebook . Please. Thanks..

3 days to go. I have to be strong! Thanks a lot for alls..........

--> Going to buy somthing for my friends . My lovely friends. :')



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.