Forever Young

Make-up kan comment box !!
Tuesday, July 5, 2011 . 9 word(s) .

|
|
|
V


hala cursor pada gambar untuk lebih jelas.
kalau taknak cube
test klik kat SINI untuk lebih contoh yang lebih JELAS

****

Oh, leganya .. Siap pon ! Lepas dua jam bola mata aku bermain-main dengan kod HTML kat blog ni... kalau nak make-up blog kene pandai main dengan kod-kod rahsia tuh.. Huhu..


Meh I tell you all, ape yang sudah berubah .. Lepas ni kalau rasa nak cantikkan komen blog boleh tanya saya okey hehe~



1_ Aku touch-up komen box supaya lebih menarik , aku pilih warna pink hihi

credit to : kak liyana


2_ Aku tambah kan perkataan TUAN BLOGGER COMEL ^_^ automatik keluar, walaupun sebenarnya korang tak cakap pun.. hehe (ngaku jek la aku comel)



3_ Aku fokuskan komen khas untuk aku, atau english nya HIGHLIGHT AUTHOR COMMENT.
Time ni memang paling pening la.. sebab aku nak tambah lagi gmbar kucing kiut tuh.. Ha , kucing tuh mata dia bergerak2 tau heheh.. Nice giler!

credit to : mommy pinky


4_ Then aku pasang reply button. Kalau korang nak tolong aku-yang-malas-reply-komen ni pun boleh.. sebab kadang2 aku busy, so aku sempat approve komen je.. Nak reply oh-perasan-busy heheh.. Untuk button tuh.. boleh photobucket banyak2.. cari jer.. comel2 belaka !

credit to : kak liyana



5_ Lastly.. aku tambar avatar untuk muke ANONYMOUS yang malu-malu nak letak muka. Mula2 tuh nak letak muke hodoh2 hehehe tapi tak baik lah kan.. So aku ganti pakcik SMILEY yang suka senyum tuh.. So sape2 anon yang komen aku, muke diorang jadik SMILEY jer :)





P/S: Last but not least.. Cube tengok shoutbox aku.. Comel Tak? Just Klik gambar budak pompuan tu untuk tinggalkan jejak, then klik budak pompuan tu balik untuk CLOSE .




Ok tu aje.. hihi... Rajin pulak abes kan 3 jam depan lappy sebab nak edit-edit ni :)

credit to :
bayti jannati sebab internet laju ^_^


Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.