Forever Young

Sudah Tiba Masanya
Friday, October 8, 2010 . 1 word(s) .
the last one day. what i am going to do with the last ?

maybe just see the face of my belovers family. Hug & Hug.
Emak Wan Along Adik Anis Pakngah Makngah Nasyrah Maksu Sopi Amir ( ni yang akan teman aku ke KLIA )

..and also Abgcik..the others family..dont worry u also in my mind.. Hayyakillah!

-----------------ini status Facebook aku-------------------



Esok will be the last day aku kat Malaysia. Oh macamne nak hadapi hari esok?
Bahasa arab aku yang dah lupe sikit-sikit kene topup balik. Kawan arab aku
ade pesan ..

" balik malaysia ulang kaji bahasa arab, aku nak lepas nih ko dah x gagap bila cakap ngan aku.."

oh?!! heeeeeee.. Malu-malu.. (-_-'')


ok, untuk sem baru ni, mari aku tajdid niat. Kawan-kawan jordan and mesir and maroc sume dah start kuliah, aku je. Bermula isnin ini..

Ustaz Syarqowi dah tanya-tanya pasal aku..hayya.. Cuakkkk nya.

Doakan kejayaan aku di sana. Next raya i will give Malaysian my salaam at Utusan's newspaper hehe. Macam yang kuar ni..~

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.