Forever Young

Di Takuk Lama..Nak Buat Baru!
Saturday, December 31, 2011 . 4 word(s) .

Assalamualaikum kepada semua..
oh bukan SEMUA.. x de sape pon yg bace blog ni.. so..
say Assalamualaikum to myself.!!
Ok ready untuk membebel pada diri sendiri..

Yeah, aku mengaku.. dah lama tak update.
Omaigod, u see Naeila.. Da berapa bulan ni ?
May i count the month..wait.. ... ..
August.. and now December..
4 months.. 4 bulan!!

Naeila. how come ni..??

Nak 1000 daya, taknak 1000 alasan la..

alasan 1 : malas
alasan 2 : tenet lembab untuk apdet
alasan 3 : mmg ada cerita tapi takde ayat nak buat
alasan 4 : berdiam diri, malas
alasan 5 : mmg tenet syik putus je yang memtuskan lagi semangat nak apdet huh


siyes rasa sedih sngat biarkan blog ni.. macam berdosa lak.
dah buat dulu2 pastu tinggal2 je
rasa nak deactive (macam fb lak.) ..tapi pikir banyak kali
sedih ngan diri sendiri yang dikuasai oleh nafsu malas tu..
tiap kali ingin berubah pasti dugaan menerokai diri..

sempena esok tahun baru, aku nak baru-baru kan blog ni..
ops i mean.. barukan entry aku.
yg lama terkubur..
before masuk tahun baru kan..
ni last entry untuk tahun ni kot.

lepas ni maybe banyak input sikit hehe
tp kekangan masa dah sekarang..dah nak buat tesis akhir..
but aku cuba yeahh..
sebab tenet baru nak masuk +++ Gb dia hahah!!
main sampai lebam :p

and then,
ekceli in 4 months, ops.. more than 6 months aku nak cite banyak sngat..
but, tak pe la.. kita buat tajuk je dulu hehe..
buat mukodimah dulu .. pastu baru isi..
antara tajuk yg bermain2 di fikiran aku 6 bulan dulu

-puasa di perantauan
-raya di perantauan
-kerja persatuan
-bercuti musim panas
-start new sem
-masalah rumah
-pindah rumah
-internet
-diet
-exam


ok teruskan bersama aku, jangan tukar channel eh..
by the way,

nak wish Happy New Year
dalam bahasa korea punye,
sebab baru belajar :)



ok wassalam :)

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


.:: waiting 4 a call ::.